Google+

Облицовка от камък в хола

Холът е място, където човек прекарва време заедно със семейството и приятелите, почива си след работния ден и посреща гости. Ето защо е много важно помещението да е уютно и комфортно и в него да цари гостоприемна атмосфера. Един от най-лесните начини да се постигне това е като се използва облицовка от естествен камък. Тя с лекота внася природата в дома и дава възможност да се избяга от скучната и студена интериорна декорация.

Каменна облицовка в хол с висок таван

Ако дневната стая в един дом е просторна, с високи тавани, би било добре една от стените да се облицова с естествен камък. Той ще създаде усещане за разкош и ще привлече внимание към естествения вид на стената. Когато се изберат меки цветове и красиви материали, се постига ефирност и помещението изглежда по-светло.

Комбинация от минимализъм и природна красота

Не е трудно красотата на природата да се съчетае с модерни минималистични щрихи. За целта могат да се използват стъклени врати, които ще позволят на природата да влезе в дома и ще допринесат за минималистичния интериор, докато облицованата с камък стена ще прибави естествени щрихи и топлина в помещението.

Модерна рустикална дневна със стена от естествен камък

Меките цветове, текстурите и естествените материали могат напълно да преобразят дневната. Облицовките от камък създават драматичен ефект, но същевременно помагат да се възцари рустикално очарование. Един пухкав килим ще смекчи драматизма и ще направи обстановката по-успокояваща и уютна.

Съвременна всекидневна

Облицовка от камък в хола

Стените с каменна облицовка подобряват цялостния вид на съвременно обзаведените холове. Ако се използва диван от бяла кожа, ще се получи контраст с каменната стена, а това ще създаде баланс и ще допълни цялостния интериор на стаята.

Приятна дневна с облицовка от естествен камък

Помещения с големи прозорци и стенна облицовка от камък по невероятен начин внасят природата вътре. Те създават уют и гостоприемна атмосфера, които се засилват още повече, когато се добавят топли есенни цветове и тъкани с етнически шарки.

Фокусна точка

Възможно е да се заложи на семпла, ненатрапчива декорация и да се използва стенна облицовка от естествен камък. Тя ще се открои и красотата на естетсвения камък ще привлече погледите върху себе си, защото ще служи като фокусна точка.

Елегантна дневна

Каменните облицовки отлично се вписват в съвременно обзаведени помещения. А ако се използва и камина с модерен дизайн, ще се постигне уникален ефект. Каменната стена, със своя естествен цвят и форми, стои много добре в хол с минималистичен дизайн в черно и бяло.

Каменните облицовки придават неповторим чар на стените и се вписват много успешно в различно обзаведени холове. Стените от камък са автентични, грабват вниманието с естествената си красота, внасят елемент от природата в интериора и помагат да се създаде уютна атмосфера.


«