Google+

Интересно

 • Основна информация за каменните облицовки

  Облицоването на една къща отвън се прави с цел да се подобри външния й вид и/ или за да се предпази сградата от влиянието на дъжд, сняг и UV лъчи. Облицовките на вътрешните стени пък целят най-вече да се постигне ефектна визия. Добре е обаче красотата и функционалността да вървят ръка за ръка, независимо дали става въпрос за интериора или екстериора на един дом.

  Отвори
 • Предимства на стенна облицовка от естествен камък

  Начинът, по който изглежда домът отвън, както и вида на стените в интериора, са от решаващо значение за цялостната атмосфера и впечатлението, което жилището ще остави у един човек. Освен с приятен външен вид обаче облицовката на стените трябва да се отличава и с добро качество, така че да бъде възмжно най-функционална.

  Отвори
 • Идеи за кухнята: облицовки от естествен камък

  Кухнята е помещението в дома, в което естетиката и функционалността се съчетават в най-голяма степен. Работните повърхности трябва да са удобни и същевременно да се вписват в цялостния интериор. Каменните облицовки в кухнята отговарят едновременно на тези две изисквания.

  Отвори
 • 13 съвета за декорация с каменни облицовки

  Тенденциите при декорацията непрекъснато се сменят и е напълно възможно това, което е било на мода преди година-две, сега вече да не е актуално. Има обаче някои елементи, които могат да се използват без притеснение, защото с тях се постига неостаряваща визия. Точно такива са стенните облицовки от камък.

  Отвори
 • Облицовка от камък в хола

  Холът е място, където човек прекарва време заедно със семейството и приятелите, почива си след работния ден и посреща гости. Ето защо е много важно помещението да е уютно и комфортно и в него да цари гостоприемна атмосфера. Един от най-лесните начини да се постигне това е като се използва облицовка от естествен камък. Тя с лекота внася природата в дома и дава възможност да се избяга от скучната и студена интериорна декорация.

  Отвори