Google+

Интересно

  • Естественият камък – древен материал за модерния дом

    Това, че човек живее в модерен дом, който не се отличава с много традиционни характеристики, не означава, че естествените камъни няма да се впишат отлично в интериора и екстериора.

    Отвори
  • Естествен камък – естественият избор за градината

    През последните години естественият камък се радва на все по-голяма популярност сред хората, които са решили да правят промени по своята градина. Неговата неостаряваща елегантност отново привлича вниманието върху себе си.

    Отвори
  • Как да се грижите за настилки от естествен камък

    Без съмнение настилката от естествен камък е отличен избор за дома, както по отношение на естетическите показатели, така и по отношение на издръжливостта.

    Отвори
  • Как се поставя облицовка от естествен камък

    Естествените камъни имат забележителни качества що се отнася до тяхната издръжливост и здравина. Природните материали в много отношения превъзхождат създадените от човека заместители. В по-стари времена настилките от камък са били най-широко разпространени, тъй като това е бил наличният готов строителен материал, но много от положените тогава камъни служат с десетилетия. Днес можем да разчитаме на най-модерните решения за подови настилки, но камъкът от природата си остава незаменимо решение по ред причини. 

    Отвори
  • Огради от естествен камък

    Естествените камъни, и особено Ивайловградския гнайс, имат неоспорими качества, когато става въпрос за облицовки на външни стени и пространства. Гнайсът е издръжлива и качествена облицовка, която се използва с отлични резултати за огради, сгради, басейни, декоративни елементи, градини, камини, колони, арки, алпинеуми, кладенци, както и за вътрешни интериорни елементи.  

    Отвори